Την Τρίτη αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας στους 37-39 βαθμούς. Παράλληλα, αστάθεια θα επικρατήσει τις θερμές ώρες της μέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα νότια τμήματα του Αιγαίου δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34-35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ